Robin Söder tvåmålskytt för sitt Esbjerg   Leave a comment

Firma Söder och Hysen är pausad

En gång så här glad i Blåvitt. I kväll glad på nytt, dessutom klädd i rätt färger. Robin Söder har precis klivit av planen hemma i Esbjerg. Två mål sitter nu på det nya klubbkontot. Foto: Fredrik Aremyr.

I sin andra match för den danska klubben Esbjerg FB är före detta blåvitspelaren Robin Söder med från start. Hemmaplan och hemmapublik (runt 5200) i ryggen ska snabbt visa sig ge resultat, då FC Vestsjaelland  är på besök. Redan efter 34 minuter kommer det första målet. Innan halvtid har ytterligare en boll hittat in i motståndarens mål. Båda målen signeras den här kvällen Robin Söder. Matchen når till slut resultatet 3-0 till Esbjerg. Innan dess (i minut 75) byts målskytten ut, det till massivt jubel från hemmapubliken.

Målen:

1-0. Målet kommer till efter en hörna. Då målvakten tappar bollen och lämnar retur är Söder på plats och trycker in bollen i mål.

2-0 Målet kommer till efter ett anfall. Efter att skott avlossas av anfallskollegan Pusic, lämnar målvakten retur. Söder är återigen på plats och placerar bollen i mål.

Härligt Robin!

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: