Tidigt midsommarfirande då Blåvitt krossar Godset med hela 5-1   Leave a comment

May Mahlangu 140420 3

Det är inte varje dag i dessa tider av måltorka som det görs FEM mål i en och samma halvlek. Jag upprepar – FEM MÅL I EN HALVLEK! Träningsmatch förvisso, men det är ändå regerande norska mästarna som i kväll möter IFK Göteborg på Silevi i Grebbestad. 1-0 till bortalaget i paus ska snabbt bli till 1-1 och det direkt efter att andra halvlek startat. Då med ett otippat byte i paus – nämligen 45 minuter effektiv speltid på topp för hungrige Gustav Engvall. Vi säger väl ÄNTLIGEN på det. Bannemej.

Målen ska sen dundra in… ett efter ett. May Mahlangu smäller till med ett ledningsmål. Lasse Vibe lurar in en boll ur en näst intill obefintlig vinkel. Rött kort är det enda ”Godset” får med sig under andra halvlek, vilket i praktiken betyder – en spelare kort och straff till Blåvitt. En straff lagd av ingen mindre än VÅR May Mahlangu. Pang och 5-1 till Blåvitt.

Vid slutsignal följer en planstormning! Om än i miniatyr – tydligare än så kan det inte bli. Har vi månne fått skåda ett offensivt spelarskifte inför allsvensk omstart och efterföljande Europa-kval. Vem vet? Vinst blev det hur som helst i kväll. Stark prestation likaså.

FEM-ETT folks! Vi säger väl Glad midsommar på det.

 

Skål för Blåvitt ska det va. Skål för Blåvitt, skål för Blåvitt, skål för Blåvitt ska det va…

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: