U-17 Allsvenskan: IFK Göteborg åker till Kalmar. Startelvan ute nu!   Leave a comment

Eijlert in action.jpg

IFK Göteborg U-17 är åter hemma i Sverige. Efter en intensiv internationell turnering i Italien (se info/matchfakta här på bloggen), med två av tre möjliga vinstmatcher på pluskontot och match mot bland andra – italienska Parma FC, är laget redo för mer spel. Lagets tränare Eijlert Björkman säger följande efter genomförd turnering, med lång resa och mycket spenderad tid tillsammans som lag:

– Tre matcher, två vunna, ett insläppt mål och massa erfarenheter rikare. Gruppen är ännu tajtare nu. Vi tar bra kliv tillsammans, det är roligt att se.

Idag spelar IFK Göteborg sin fjärde allsvenska match för säsongen och där till sin andra bortamatch. Resan går till Kalmar och området kring Guldfågeln Arena för match mot hemmalaget Kalmar FF. Matchstart är 14.00 Att det vankas en tuff bortamatch råder det inget tvivel om. Kalmar är absolut ett av de lag som kontinuerligt tar vidare kliv med sina U-lag, inte minst U-17.

– Blir en kul match. Vi har något att jobba för sett till vår senaste match i serien (då Gais vann Blåvitts hemmaderby med snöpliga 3-2). Vi laddar för tre poäng, men då krävs en bra insats.

Laget är just nu på väg mot Kalmar. Ett antal spelarespelare hamnar på skadelistan och följer därför inte med. Alexander Sjursen, Sebastian Sjursen och Isak Skoog är sjuka, Markus Ginman har ljumskkänning och Happy Johnsson står inför operation.

 

IFK Göteborgs ställer upp med följande lag:

Pontus Johansson

Ludwig Wikman Sasa Vajagic Ilias Titi Ronni Mleczkovicz

Ferki Aliu Omar Hamid Abdallah Viktor Niklasson Isak Edlund

Kevin Lukacs Jakob Sellhed

På bänken från start:

Tom Amos, Markus Wetterskog, Ali Atwi, Anton Ocampo, Ibrahim Diabate, Ibrahim Bah

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: