Att minnas inför BP-IFK: För ett år sen blev det vinst mot BP… En repris i kväll?   Leave a comment

Bärken möter IFK på GU, april 2013

För nästan exakt ett år sen (7 april 2013) tog Blåvitt emot BP på Gamla Ullevi. En match Blåvitt gick vinnande ur. Tre poäng senare lät det så här på den här bloggen:

Noteras ska att IFK Göteborg inte faller ur sin idé – med defensivt fokus och offensiv press i alla lagdelar. Det blir därför ingen 2012-dipp, trots ett minst sagt mediokert motstånd. För faktum är att BP har ingenting. Inte mer än ett antal skottförsök de sista 10 minuterna i matchen, det efter att Blåvitt tillåter sig att slappna av och backa hem en aning, för att inför fulltid åter ta kommandot på plan.

Kommando! Något tränare Mikael Stahre den 5 april 2013 högljutt basunerade ut inför hemmamatchen mot Bärkroths BP. Ett kommando vi knappast såg i måndags mot Malmö FF. Ett kommando vi inte heller fick uppleva då Blåvitt senast tog sig till Grimsta IP.

Kommando! ”Defensivt fokus och offensiv press i alla lagdelar”. Så hette det för drygt ett år sen. Det vill jag se även i kväll. Ett blåvitt lag som tar tag i grejerna. Ett lag som vågar på jobbet. Ett lag som inte visar någon tveksamhet eller respekt mot motståndarlaget i fråga.

Kommando! Tre poäng i kväll och allt är som det ska. En hemresa utan någon endaste poäng och allt är… nej, det finns inte i min verklighet. Inte en chans!

 

Framåt Kamrater – Krossa Brommapojkarna!

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: