Gästrapport: Andreas Hermansson om Blåvitts U21-match mot HBK   Leave a comment

1623345_10202983099430859_848908182_n

En av de som på senare tid mer frekvent bidragit med material för den här bloggen är Andreas Hermansson (@herman1904 på Twitter). Bilder har publicerats i riklig mängd och Twitter-rapporter från både matcher och träningar har bidragit till rapporter. Inte minst har fokus placerats på IFK Göteborgs bägge nyförvärv May Mahlangu och Malick Mané. Så även idag. Åtminstone när det kommer till den senare av de två – senast i ett kortare inhopp mot Sirius, idag med i U21-mötet mot Halmstad.

Bortamatch 15 mil från hemstaden Göteborg. En klassisk resa för många blåvita supporters. I slutet av mars däremot, innan Allsvenskan dragit igång, mest en resa för diverse u-lag knutna till föreningen. För ovanlighetens skull åks det iväg på en bortamatch med U-21, det fram och tillbaka över dagen. Här följer en kort rapport om resa och match skriven någonstans mellan Varberg och Frillesås. Håll till godo folks!

Vi var tre stycken som åkte till Halmstad idag. Spelplatsen var som Härlanda Park eller liknande. Ingen läktare eller något. Två planer placerade bredvid varandra. Underlaget på spelplatsen var väl godkänt, men inte mer. 

En kall och chansfattig match. Halmstad gör 1-0 redan tidigt i matchen. En hel del felpass idag. Nordin Gerzic hade det svårt på mittfältet. Patrick Dyrestam och Hjalmar Jonsson såg stabila ut, framför allt Dyrestam. Malick Mané fick inte riktigt de bollar han förtjänade och därför var han inte lika vass som han tidigare varit. Mycket avblåsningar i matchen. HBK sprang ofta offside i matchen.

Mané gjorde 1-1 efter ett inlägg. Är inte helt hundra, men det kom ifrån vänsterkanten. Antingen var det Darijan Bojanic eller Billy Nordström?

Roligt att se var hur spelarna sprang rakt in i spelarbussen direkt efter slutsignal. Ingen dusch där inte.

Plus/minus idag:

+Patrik Dyrestam
– Nordin Gerzic

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: