Ett samtal senare: IFK Göteborgs Eijlert Björkman om Mats Gren   Leave a comment

Eijlert på gamla KG, hästen 2012

Eijert Björkman, tränare för IFK Göteborg sen 1982, tror att Mats Gren är en person med mycket att tillföra som ny sportchef.

Då kommande match i pågående Junior-DM (spelas i morgon tisdag mot Torslanda) diskuteras över telefon, kommer det uppgifter om att gamla kollegan Mats Gren åter kan vara aktuell för IFK Göteborg. Jag tar tillfället i akt och passar på att fråga Eijlert Björkman om kvällens stora snackis.

Det pratas om att Mats Gren redan kan vara klar som ny sportchef för IFK Göteborg. Utan att kommentera ett slutgiltigt besked i förväg, du som känner honom väl och det sen gammalt, vad tycker du om det här?

– Jag känner honom sen många år, men ändå inte jätteväl. Bra bakgrund för den rollen. Språkkunnig, kan fotbollen både som före detta sportchef, tränare och spelare. I Jönköping Södra verkar han ha gjort ett bra jobb, liksom i Grasshopper. Hans danska period i Vejle var väl så där. Blir spännande och viktigt, vem det nu än blir. Mats är ett bra namn liksom de övriga som nämnts.

Ett definitivt besked om vem som får jobbet efter Håkan Mild sägs komma någon gång under veckan (uppgift lämnad av GP, måndag kväll). Bara att vänta tills dess alltså.

 

 

 

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: