Silly Season-end: Händer något med ex-ängeln Tobias Sana?   Leave a comment

Tobias Sana tackar för sig

Mycket har skrivits här på bloggen om ex-blåvita Ajax-spelaren Tobias Sana. Inte minst sen i höstas. En stor anledning till det är att situationen för vänster-yttern blivit allt mer ohållbar. Spel i A-laget existerar i stort sett inte alls, istället har det stannat vid spel i klubbens ”Jung-team”. Förvisso inte en dålig miljö att spela fotboll i, definitivt inte med allsvenska mått – men det är långt ifrån den målsättning Sana själv satte upp i och med att kontrakt skrevs med Ajax sommaren 2012.

I takt med att transferfönstret Europa gått in i slutfas, har mer och mer skrivits om Sana. Ajax tränare Frank De Boer sägs ha yttrat till media att en utlåning av Sana kan vara aktuell och att det kan hända saker innan fönstret stänger. Alltså nu, natten till lördag 1 februari.

Senast igår skrev holländska tidningen AD.nl, i sin ständigt uppdaterade transfer-guide, följande om Tobias Sana:

Efter en stark debut med Ajax, har det varit väldigt tyst kring Tobias Sana. Den svenska yttern får inte längre någon speltid och vill därför lämna klubben. Intresset från klubbar i Danmark och Sverige, borstar han av. ”Vi får se vad som händer under transfer-fönstret idag och i morgon. Det är mycket troligt att något kommer att hända ”, säger hans agent Anders Karlsson. Han fortsätter ”Det här är inte rätt tid för en transfer till Danmark”.

Vidare har det senast inför idag, den sista dagen för Silly-season Europa, nämnts ett antal tänkbara klubbar, men då för ”utlån”. Utan att snöa in för mycket på olika klubbars namn, men en holländsk och en spansk klubb har nämnts. Om Ajax sen är pigga på att släppa egen spelare till annan holländsk klubb eller inte, det återstår att se när nu klockan tickar mot midnatt.

Kommer något att hända för Tobias Sana eller inte? Än så länge råder nämligen fullständig tystnad.

Fortättning följer… eventuellt.

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: