Marbella 2014: Träningsrapport 1/2 – signerad ”Freddie”   Leave a comment

Marbella 140129

Installerade på plats i Spanien, närmare bestämt i Sotogrande, finner vi IFK Göteborg. Första heldagen på årets veckolånga träningsläger, sparkas redan under förmiddagen igång med ett 90 minuters tufft träningspass. Gräsmattan är perfekt, klimatet likaså. Alla i truppen är med, förutom Joel Allansson som kör rehabilitering på spelar-hotellet. Med under träning är, förutom Göteborgs-Postens Mattias Balkander, även Guld Alex-bloggens gästbloggare för i år Freddie Rosander.

Här följer den första av två träningsrapporter från dagens bägge pass – signerad ”Freddie”. Håll till godo folks!

– Stressig morgon och felkörning, vilket gjorde att vi missade 20 minuters träning. Väl på plats tog Håkan Mild och grabbarna väl hand om oss fyra tillresta. Cred även till Mattias Balkander med fotograf, för skjuts och så vidare.

– Spel med småmål och pigga juniorer. Tränare Mikael Stahre coachar aktivt och bryter in.

– Det går raskt över till riktigt spel, där Stahre också är aktiv och ”skäller”, vilket väcker liv i grabbarna. Första målet görs elegant av Robin Söder. Spelet är intensivt och kampinriktat. Stahre pratar om tydlighet, press och aggressivitet!

Lag med västar: JA, JA, HJ, DG/PD, LA, KB, NG, HZ,DB, GE, DS

Lag utan västar: MS, AJ, MB, KW, ES, MSD, PH, JJ, LV, RS, SL

– Mål görs bland annat av Karl Bohm!

– Det är ett piggt spel och Stahre domderar på om att försvara mitten. Martin Smedberg-Dalence ger ett piggt intryck. Laget utan västar pressar på! Fokus är mycket på backcheck! I laget med västar jobbar Nordin Gerzic på med pondus och aggressivitet. Kul också att se en aktiv Ludwig Augustinsson! Mycket kamp mellan Philip Haglund och Nordin Gerzic och gött tugg, mycket vilja. Bra jobbat!

– Förmiddagens träning slutar cirka 12.00.

– Därefter genomför G-P intervjuer och frisparksläggning med Smedberg-Dalence, där vi får agera mur och målvakt. Vi åker sen med Balkander till spelarhotellet och äter lunch.

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: