Marbella 2014: Möt er blåvite gästbloggare Freddie Rosander   Leave a comment

1150229_10151994330433522_829163822_nGästbloggare under IFK Göteborgs träningsläger i spanska Marbella är Freddie Rosander. Polarna är med, stämning är god… i morgon bär det av! 

Det vankas även i år blåvitt träningsläger i Spanien. Den här gången med matchspel i Costa del Sol Trophy, det istället för som tidigare – deltagande i den väl inkörda turneringen Copa Del Sol. Det betyder tyvärr mindre tv-bevakning, och som det nu ser ut att bli, även utebliven närvaro av blåvita supportergrupper på plats. Angelz.net, Alltid Blåvitt och BaraBen lyser alla med sin frånvaro i år.

Men misströsta ej! Det har nu dykt upp en alternativ lösning på problemet, och det precis lagom till IFK Göteborgs avresa till Spanien i morgon tisdag.

Freddie Rosander, blåvittsupporter sen länge, hörde för någon vecka sen av sig till Guld Alex-bloggen. Han erbjöd utan omsvep sina tjänster under den första delen av Marbella-lägret. Foton, bevakning av träningar, liksom exklusiv rapportering både innan, under- och efter årets premiärmatch mot rumänska Steaua Bukarest… allt kommer att postas här på bloggen. Kalaset börjar i morgon, då Freddie med vänner lämnar kyliga Sverige för resa mot Spanien och Marbella.

Möt er Marbella-bloggare tisdag-lördag:

Hej. Jag heter Freddie Rosander 20 år (snart 21) och jag bor i Kungsör i Västmanland. Jag har hållit på med fotboll sen jag var fem år, både som spelare, ledare, ledamot, suppleant och webmaster för lokal-klubben. Blåvitt blir mer och mer mitt liv, det för varje år som går. Planen är att om cirka två år flytta ned till Göteborg. Är dessutom med och styr Änglarna Eskilstuna och jag är livslång medlem i IFK Göteborg.

Resan:

Jag reser ner till Spanien med tre grabbar från Änglarna Västmanland, som vi i Änglarna Eskilstuna samarbetar med för att kunna få effektivare och bättre resor. Vi kommer att vara på plats från tisdag eftermiddag till och med lördag kväll, för att bevaka träningar, torsdagens match och bara ha det gott!

Vill du komma i kontakt med Freddie under hans vistelse i Spanien, använd Twitter. @FreddieRosander

Nu kör vi Kamrater!

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: