Guld Alex-bloggen presenterar: Fredrik Aremyrs bästa blåvita bild 2013   3 comments

Tobbes magical moveNär Fredrik Aremyr fångar ”Tobbes magical move” på bild – då stannar tiden. Bilden visar IFK Göteborgs anfallare Tobias Hysén, i första halvlek mot Kalmar FF, på Gamla Ullevi, då han flygande levererar skott på mål. Mängder av foton har tagits och det under en hel lång hemma-säsong på Gamla Ullevi. I slutänden handlar det säkert i runda slängar om 15.000 bilder.

En bild sticker som sagt ut mer än alla de andra. Bilden ovan är att betrakta som ett mästerverk. Något att bevara för eftervärlden. Att sen IFK Göteborgs Tobias Hysén utnämns till årets allsvenska spelare, efter att ha gjort 14 allsvenska mål, ett par världsmål i landslaget mot självaste Tyskland och nu, så sent som idag – även kammat hem kristallkulan. Det bara förstärker känslan som bilden ovan skapar. En mästare av allra yppersta klass!

 

 

 

Annonser

3 svar till “Guld Alex-bloggen presenterar: Fredrik Aremyrs bästa blåvita bild 2013

Prenumerera på kommentarer via RSS.

 1. Hej ännu en gång!
  Kontaktade dig för cirka en månad sen och jag förstår att du är upptagen.
  Men jag ställer frågan ännu en gång..
  ”Det pågår en uppflyttning som jag har förstått, både från U-16 & U-17 uppåt. Det skulle va kul och veta vilka som har tagit sig upp till U-17 och vilka som har tagit sig in i truppen utanför klubben. Även veta vilka Eiljert tror blir hans viktigaste spelaren (varje position) och några han tycker vi ska hålla koll på nästa år! ”

  Det blir stressigt när man heter GuldAlex. Och jag vill tacks ännu en gång för ditt arbete under åren! Imponerade.
  Hör gärna av dig när man kan få svar på dessa frågor. /Lars Bertlin

  Lars Bertlin
  • Hej Lars. Jag minns din förfrågan, den är alltså inte glömd. I veckan kommer en intervju med just Eijlert Björkman att publiceras på bloggen. Säsongen avslutades först igår, i samband med att Mariedal Cup avslutas. Nu är det dags att utvärdera och analysera säsongen som gick, högt och lågt. Intervjun tar upp hela u-satsningen och dess resultat ur ett internt perspektiv, med alla delar om utveckling, framtidsmål och faktorer som styr klubbens satsning. Helt unik i sitt slag vill jag påstå.
   Samtidigt publicerar min skribentkollega Jakob Andreasson på Alltid Blåvitt, Svenska Fans just nu en förteckning över U-19 2013, inkl. vilka spelare från U-17 som kommer att ta plats i U-19 2014. I veckan kommer jag och Eijlert sen att bidra med vår syn på respektive ny U-19 spelare. Rekommenderas starkt att följa kartläggning samt uppföljande artiklar mao.
   Sist ut följer presentationen av IFK Göteborgs nya U-17 trupp, med uppflyttade spelare från U-16, samt de som laget ska byggas kring, kvarvarande spelare m.m.
   Det är just nu en mycket hektisk period för u-tränare på elitnivå. Ha därför tålamod och njut utav de produktioner som nu återges, steg för steg. Få är de klubbar som så öppet lyfter fram sin u-verksamhet och dess vinnande faktorer – Mycket av det som gjort året så framgångsrikt, med ett SM-Guld för U-19 som toppen/finalen på året.

   Tack för visat intresse och håll fortsatt koll på bloggen och Alltid Blåvitt framöver, ok.
   Mvh: Guld Alex

  • Hej Lars!

   Analys av verksamhetsår 2013 uppe på bloggen nu.
   Mycket nöje!

   /GA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: