IFK Göteborg U-17: Sista helgen med laget… Dags för Mariedal Cup   Leave a comment

U-17 maj 2013

Under lördag och söndag avslutas säsong 2013 för IFK Göteborgs U-lag. Efter gammal fin tradition görs det i form av en inomhus-turnering vid namn Mariedal Cup. Förutom att det är ett två-dagars fotbolls-event under tak, så blir det samtidigt ett sista tillfälle som lag att ha riktigt roligt ihop. Det är nämligen dags att avsluta 2013, en mycket framgångsrik säsong för samtliga blåvita u-lag, toppat med ett SM-Guld för U-19. Härlig fotboll och härlig stämning står för dörren. Laget är laddat och stämningen är som alltid på topp.

I år är Blåvitts deltagande i Mariedal Cup av ren U-17 karaktär. Förutom Patrik Karlsson Lagemyr (U-19) är resten av laget hämtat ur IFK Göteborgs ordinarie U-17 trupp. Samtidigt kan det vara värt att notera den rörelse som nu  sker mellan U-17 och U-19. Hela sju medverkande U-17 spelare (av sammanlagt 11) kommer att ingå i den U-19 trupp som nu formeras inför säsong 2014. Att därför välja att kalla årets Mariedal Cup för ”sista helgen med laget” är på kornet. Bokstavligen!

IFK Göteborg inleder sitt spel i cupen med att redan i eftermiddag möta lokallaget Borås AIK. Matchstart är 14.00.

IFK Göteborgs tränare Eijlert Björkman har tagit ut följande trupp:

Peter Cavar, Tobias Johansson, Hampus Dahlqvist, Patrik Karlsson Lagemyr, Alexander Leksell, Damon Kavousi, Ronni Mlezckovicz, Adnan Saltagic, Omar Hamid Abdahlah, Viktor Edvardsen, Ibrahima Diabate, Kevin Andersson

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: