Inför KFF-IFK: Det rapporteras från dagens slutträning på KG   Leave a comment

DSC_8292

Diverse fristående direkt-rapporter strömmar in från twittrande besökare. Slutträning inför söndagens match mot Kalmar FF är ett faktum. Ett urval av den information som ges under träningens gång följer här:

– Alla i IFK Göteborgs A-lagstrupp är med i dagens övningar, förutom Erik Lund, Ludwig Augustinsson och Daniel Sobralense (som inför planerat tvåmåls-spel klev av planen).

Pontus Farnerud är med och ser enligt flera som följer träningen helt ”fit for fight” ut.

– Tvåmåls-spel på krympt spelyta riggas även den här slut-träningen. Spel i högt tempo, med snabba byten gäller för västat/ovästat lag.

– Under tvåmåls-spelet bildar Mattias Bjärsmyr och Hjalmar Jonsson mittbackspar, vilket är tämligen väntat, då Kjetil Waehler är avstängd.

Mikael Dyrestam och Kjetil Waehler spelar ”västat” under hela övningen, något som vid närmare eftertanke kan tolkas som att Mikael Dyrestam inte är redo för spel. Åtminstone inte för en mittbacks-plats. Hur det i slutänden kommer att se ut på respektive ytterbacks-plats – det är en annan fråga.

– Första målet för dagen görs av Tobias Hysén.

Lasse Vibe får lite ont, men det ska inte vara någon fara. Han vilar foten lite. Vibe är som vanligt placerad som höger-mittfältare.

– Tränare Magnus Edlund går igenom vissa defensiva moment med laget. Lite svårtolkat, tycker någon, då Emil Salomonsson inte deltar i genomgången. Ska kanske inte ordas för mycket om exakt vad som övas in här, men att det är förberedelser inför morgonens tuffa möte mot Kalmar – lita på det.

Dagens TACK går till Johan Norman, Andreas Toll, Michael Wagner och Andreas Hermansson.

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: