#trencinaway – Det närmar sig Kamrater…   Leave a comment

8517

Nu fullkomligt drösar det ned blåvita gubbar mot Slovakien och den region som bildar splitregionen – Tjeckien, Slovakien och Polen… guldkrysset i Öst!

Laddning i slovakiska Bratislava kommer under kvällen ta vid i Supporterklubben Änglarnas regi. Gamla Stan i Bratislava är det som gäller – ”Bara följ sången” lyder uppmaningen från Änglarna.

Sen eftermiddag tisdag genomfördes ett träningspass på match-arenan i Dubnica N/V (ett för supportrar öppet sådant). Varmt, men givande ska passet ha varit. Blåvita supportrars borta-sektion är förbestämd (bild finns på IFK Göteborgs Instagram-sida). Cirka 350 blåvita hjältar väntas kliva upp och sjungandes ta plats på den till synes vingliga konstruktionen. Vidare… gräsmattan på arenan är fin, om än aningens mjuk. Men laget är laddat, Lasse Vibe prövar Volley och kapten Hajsen visar som alltid vägen.

Förväntad startelva, med Pontus Farnerud som ett ess i rockärmen, om nu bara kroppen håller… ett antal U-lagsspelare är också med på den ärorika färden mot gruppspel i EL. Gustav Engvall och Karl Bohm finns båda med på bänken när det smäller!

17.00 startar matchen, en minst sagt udda tid för Europa-spel, men skit i vilket. Blåvitt spelar i alla väder, lägen och tidszoner.

1-1 räcker, så… görs det bara mål så är vi i omgång 3.

OM nu IFK Göteborg tar sig vidare till nästa omgång väntar Omonia från Cypern eller Astra från Rumänien.

OM inte… då är Europa-äventyret över för den här gången.

Bild-dokumentation från ett flertal supporter-fotografer, på plats i Slovakien, kommer att publiceras på Guld Alex-bloggen under Europa-galejet. Supporter-liksom matchperspektiv, allt kommer att lyftas fram. Tveka därför inte att förse bloggen med material om du nu är en av de lyckligt lottade på plats.

FRAMÅT KAMRATER – KROSSA THE TRENCINS!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: