IFK Göteborgs nyförvärv Lasse Vibe är på plats   Leave a comment

Första fotot på Vibe i blåvita kläder Foto: Miakel Vikla

Första fotot på Lasse Vibe i blåvita kläder. Foto: Mikael Vikla

– Måndag 1 juli: IFK Göteborg är på besök i Göteborgs skärgård, närmare bestämt på Donsö. Träning väntar på Nordövallen. På plats, förutom Carl Fhager (som enligt IFK Göteborgs speaker Mikael Vikla agerar guide för dagen), är lagets nya spelare Lasse Vibe. En kille med ett gott humör, redo för sitt första träningspass som blåvit spelare. Fortsättning följer under dagen.

En ny månad står inför dörren och med det en synnerligen uppmärksam anslutning adresserad IFK Göteborg. Danska Sönderjyskes anfallare/mittfältare Lasse Vibe är på väg. Det redan i kväll. 

Bekräftat är att Vibe lämnat danska hemstaden Århus med flyg. Ankomst till Göteborg och Landvetters flygplats är nu ett faktum. IFK Göteborgs Stefan Remnér och Mikael Vikla möter upp för transfer till hotell i Göteborg.

I morgon ansluter Vibe IFK Göteborg och Kamratgården, även om måndagen är förlagd till skärgården och Donsö. På programmet står förutom träningspass, socialt samkväm med diverse aktiviteter. En bra start för laget, liksom för nyanlände Lasse Vibe.

Ett par veckors träning väntar sen Vibe, innan han den 15 juli når tidpunkten för access till matchspel i den blåvita tröjan. Debut tre dagar senare, den 18 juli – direkt in i europa-spel, mot slovakiska AS Trencin? 

Varför inte!

Återstår därmed bara ett stort velkommen till IFK Göteborg Lasse Vibe!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: