Lasse Vibe är klar för IFK Göteborg!   Leave a comment

Lasse Vibe PK 130619

Danska Sönderjyskes forward Lasse Vibe är klar för IFK Göteborg.

Just nu presenterar IFK Göteborgs sportchef Håkan Mild under en presskonferens Blåvitts nyförvärv Lasse Vibe. Håkan Mild gör klart att Vibe följts av IFK Göteborg under en längre tid och att hans prestationer under våren imponerat stort. Tränare Mikael Stahre fyller i och gör klart att Vibe tillför precis det som nu saknas i den nuvarande blåvita truppen.

Lasse Vibe själv nämner att han fick ett väldigt gott intryck av IFK Göteborg vid besöket i Göteborg för en vecka sen. Det var inget svårt val för honom, utan han känner sig väldigt nöjd med sitt val och ser fram emot att spela för Blåvitt.

Lasse Vibe kommer att börja sin anställning för IFK Göteborg 1 juli. Spelklar blir han först när transferfönstret öppnar officiellt 15 juli. Det är ett treårigt avtal som har tecknats. Det löper alltså på till och med sommaren 2016. Någon bestämd transfersumma har ännu inte nämnts.

Han kommer nu närmast att lägga tid på att installera sig själv och familjen i Göteborg. Mycket praktiskt behöver lösas, men allt ser enligt Vibe bra ut för en kommande anslutning till klubben.

– Löpvillig, målfarlig, skicklig med boll, laglojal, bra ålder, är lite av allt det tränare Mikael Stahre radar upp som positiva egenskaper, när det kommer till spelaren Lasse Vibe.

Vibe själv trycker på att han som spelare är ödmjuk – en spelare som gör allt för laget. Det viktiga är att laget vinner, menar Vibe. Resten är sekundärt. Vibe talar sig även varm om Blåvitts period på 90-talet med Champions-Leaguespel. Även Håkan Mild får hamna i centrum en stund…

Uppföljning med detaljer och så vidare kommer att läggas till allt eftersom…

Välkommen till IFK Göteborg Lasse Vibe! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: