Silly Season 2013: Lasse Vibe snackar på Twitter!   Leave a comment

106b5140a06ee141c3e5f195f69a6d9f

Foto: Twitter.com

Spekulationerna om var Sönderjyskes danske högerytter/forward Lasse Vibe kommer att hamna, har varit heta värre, inte minst den senaste veckan. Svensk media (Aftonbladet) har senast igår gjort klart att en övergång till IFK Göteborg är mycket nära. Onsdag har nämnts som den dag då en presentation av Vibe kan komma att ske.

Nu väljer Vibe under tisdagskvällen, att ta bladet från munnen och via sitt officiella Twitter-konto @LasseVibe kommunicera direkt till både media och fans. Han gör klart att valet står mellan AGF (Århus GF) och IFK Göteborg och att han tyvärr är tvungen att svika ett av lagen. Han gör samtidigt klart att det innebär ett för honom ”big decision”.

Tätt efter det första ”tweetet”, lägger Vibe till information om en tredje involverad klubb och nämner kryptiskt att – det är en klubb utan fans eller medias fokus. Oklart vilken klubb Vibe avser, men att döma av de danska kommentarer som ramlat in efter inlägget, refererar flera direkt till den danska klubben Bröndby.

Om en förhöjd spänning redan tidigare existerat kring transfern Lasse Vibe, så är det ingenting mot vad som nu tagit vid. Lasse Vibe är antingen en stor humorist, eller kanske bara en, som han själv väljer att uttrycka sig i ett av sina tweets – riktig #teaser.

Fortsättning följer… lita på det!

 

EDIT: Samtidigt som Vibe kommunicerar via Twitter, gör Sportbladet klart att IFK Göteborgs David Moberg Karlsson lämnar Blåvitt för PL-klubben Sunderland. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: