U-17 Allsvenskan: Blåvit vinst mot Öster   Leave a comment

Viktor Erlandsen in action maj 2013

Foto: Fredrik Aremyr

2-1 och vinst i matchens allra sista minut.

En kort men koncis summering av gårdagens match i U-17 Allsvenskan, mellan hemmalaget IFK Göteborg och gästande Östers IF.

Matchen i sig är en någorlunda jämn historia, där 1-1 står sig ända in till slutet av andra halvlek, då Blåvitts Viktor Edvardsen ”pangar” in det matchavgörande 2-1 målet. Innan dess, även det i andra halvlek, pangar Edvardsen, på ett liknande sätt, in hemmalagets första mål. 1-1 och 2-1 och Edvardsen blir lite av en matchvinnare. Tränare Eijlert Björkman om match och mål:

– Seger 2-1 (0-1). Vi jobbar oss till resultatet och förtjänar segern. Skapar massor i andra. Kostar på oss att bränna en straff i första halvlek. Viktor Edvardsen gör båda målen, det sista med två- och en halv minut kvar. Målen var av liknande art då Viktor tar sats i djupled och boll spelas i djupled.

Gårdagens vinst innebär ytterligare ett hopp uppåt i den allsvenska tabellen. IFK Göteborg innehar en tredjeplats, och då med en match mindre spelad. På söndag väntar bortamatch i omgång nio. Landskrona Bois står då för motståndet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: