U-17 Allsvenskan: IFK Göteborg tar emot Ängelholm   Leave a comment

wpid-IMAG3036.jpg

Ny match idag lördag för Blåvitts U-17 gäng. I den allsvenska ligan, på hemmaplan, närmare bestämt på Lemmingvallen. Avspark är klockan 12.00.

Efter förra helgens svidande bortaförlust mot Malmö FF, är det ett samlat lag som tar tar sig an uppgiften att klättra uppåt i tabellen. Surt poängtapp och storsiffror i ryggen, men med fullt fokus framåt gäller. Efter matchen mot MFF sammanfattade tränare Eijlert Björkman lagets insats på följande sätt:

– I 60 minuter kändes det som vår match, men på tre minuter vände Malmö matchen mellan minut 60-63, med två snabba mål. Därefter flyttade vi upp och forcerade för att skapa tryck, men i minut 75 fick MFF en frispark. Man sköt i ribban och på returen stöter man in 3-1. Nu chansar vi och flyttar upp ännu mer. Vi tar ut en back. I 90 minut kommer istället 4-1.

– Vi gör en mycket bra första halvlek och har en nick i ribban av Alexander Leksell. 2-0 där och då hade det troligen sett annorlunda ut! Avslutningen av matchen blev lite avslagen för vår del, men vi laddar om till matchen mot Ängelholm nästa lördag.

Som sagt, dags för ny match!

 

Inför dagens match har följande blåvita lag tagits ut:

Tobias Johansson

Arber Mehmetaj Rikard Cindric Sasa Vajagic Oliver Carlsson

Ronni Mleczkovicz Damon Kavousi Kevin Andersson Hampus Dahlqvist

Viktor Edvardsen Omar Hamad Abdahlah

På bänken från start:

Viktor Jansson, Kevin Yamoah, Viktor Orrö, Isak Edlund, Markus Ginman

Tränare Eijlert Björkman inför match:

– Alexander Leksell spelade med U-19 igår i kväll (som vann sin match mot Kristianstads IF med 2-0) och Adnan Saltagik är halssjuk. Happy Jonsson är på bättringsvägen och aktuell för att träna fullt nästa vecka. Oskar Larsson också på bättringsvägen, men står över Frankrike nästa vecka. Hoppas kunna gå fullt veckan efter. Både Victor Orrö (svanskotan) och Peter Cavar (axel) fick smällar i förra helgens match mot MFF. Kul med ”grädden” på en bra plan. Lemmingvallen är bättre än på många år!

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: