Inför IFK-MFF: Mikael Dyrestam önskas redo för spel, tack   Leave a comment

image

Efter ett antal veckors fullt matchande, med småkänningar som kommit och gått, tar IFK Göteborgs försvarare Mikael Dyrestam inga risker. Under dagens slutträning, inför serieledar-mötet på Gamla Ullevi mellan Blåvitt och Malmö FF, kör Dyrestam under hela träningspasset rehab, det vid sidan om ordinarie tränande lag. Endast Pontus Farnerud bjuder på lite sällskap, det i en rehab som följer enligt plan. Annat är det med lagets vänsterback.

Mikael Dyrestams roll i årets vägvinnande blåvita lag ska inte underskattas. Det gäller inte minst alla offensiva insatser, som i helgens 2-0 seger mot Syrianska, där Dyrestam sticker ut ordentligt.
Då framspelningar till matchens båda mål präglas av fart och fläkt, kryddat med teknik och precision, blir frågan om ”Dyre” håller för spel mot MFF eller inte, extra viktig.

Fystränare Fredrik Larsson väljer att uttrycka sig med viss försiktighet inför morgondagens stormatch. Ett besked om det blir spel för Dyrestam är därför att vänta först under morgondagen.

Naturligtvis håller vi alla tummarna för att det blir precis just så.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: