Turnering Förenade Arabemiraten. Match #2: IFK Göteborg – Al Wahda   Leave a comment

wpid-IMAG3146.jpg

Dags för match nummer två i pågående turnering förlagd till Förenade Arabemiratens huvudstad Abu Dhabi (se vidare information om turneringen här).

IFK Göteborg spelade sin första match i turneringen i söndags. Det blev förlust mot Dinamo Zagreb med 4-1. Förlustsiffran kan tyckas ovanligt stor… tränare Eijlert Björkman rapporterar:

– Förlust 1-4 (0-2) för oss senast, mot ett mycket starkt Dinamo Zagreb, som hade ett lag bestående av i stort sett enbart 96:or och av den gruppoen är sju spelare med i Kroatiska landslaget. 

– En rejäl utmaning för oss. Vi hade stora problem med underlaget i första halvlek. Naturgräs för första gången i år och då direkt i match. Andra halvlek är ok från vår sida. Vi gör faktiskt ett mål till, men det blev tveksamt bortdömt. Målet vi gör trycker Damon Kavousi in efter ett mycket snyggt anfall, där bollen går genom flera delar av laget och Damon kommer fri. Men det rättvisa i resultatet är odiskutabelt.

Eijlert Björkman och resten av sällskapet på plats i Abu Dhabi ser fram emot nästa match, som infaller redan idag.

– Till nästa match så har säkert både Viktor Edvardsen och Aleksander Leksell tillfrisknat och vi kommer att ha fått ladda om batterierna efter resa och tillvänjning av underlag. I den andra matchen idag spelade Sporting Lissabon-Al Wahda 3-3 (3-0). Nästa match är på tisdag, klockan 18.00 mot Al Wahda.

Mer information följer både inför och efter dagens match.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: