IFK Göteborgs slutträning på NU – Inför morgondagens hemmapremiär på GU   Leave a comment

image

Vet egentligen inte speciellt mycket om vad som sagts om dagens träning för IFK Göteborg på Nya Ullevi, men värt att nämna är i mitt tycke följande:

– Att Söndagsmackan idag var riktigt god.
– Att Adam Johansson kör för fullt.
– Att Mikael Dyrestam rehabar under dagens träning, men att Aftonbladets Marcus Wulcan senare får klar information (av tränare Mikael Stahre) att Dyrestam trots allt kan spela i morgon. Den informationen ska senare på kvällen visa sig vara osäker. Skavanker sägs spöka för Dyrestam. Ett beslut om spel mot BP tas vid lunchtid på söndag.
– Att Sam Larsson är med och kör för fullt hela passet, men under kvällen uppges vara osäker för spel. Uppgiften är tack och lov inte bekräftad… än.
– Att blivande Legend Mattias Bjärsmyr ( efter morgondagens match mot BP uppe i heliga 200 spelade A-lagsmatcher för Blåvitt) i vanlig ordning styr och ställer i försvaret.
– Att Emil Samuelsson och Nordin Gerzic står och trampar på samma position (höger långsida) under dagens träningsmoment – med fokus på inlägg och avslut.
– Att frågan om: Gerzic kliver in för spel i kommande match eller inte, onekligen lever vidare.
– Att en hel del avslut demonstrativt passerar ovanför målets ribba (vilket under slutträning i och för sig är en positiv handling).
– Att målvakt John Alvbåge gör en hel del riktigt svettiga räddningar, modell ”high class”. Om det sen är av godo eller inte, det vet vi mer om runt 17.00 i morgon söndag.
– Att Hjalmar Jonsson pimpats ordentligt. Frågan är av vem? Wow. Om Hjalle sen spelar mot BP eller inte… Oklart.
– Att Robin Söder kör på för fullt med resten av laget, det under hela träningen. Återkomsten närmar sig onekligen med stormsteg.
– Att tränare Mikael Stahre hörs över precis hela Nya Ullevi.
– Att tränare Magnus Edlund till och från kliver in i spelet (förvisso mer i vissa övningar än i andra).

– Att Paradingångens ”inre” på Nya Ullevi är fylld av makalös historia och bitvis ren magi. Arenans eventlista, med Ingos bragd 1958 i topp, samt en och annan match -82 och -87.
– Att få trampa samma gång, som så många ouppnåeliga legender en gång trampat. Stora män, från en annan tid, borta för längesen.

Inget mer att tillägga för er, ärade Kamrater.

BP-kross gäller. Vi kör!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: