Inför IFK-KFF: Ett antal bilder från Blåvitts träning på Valhalla   Leave a comment

image

Årets första träningsmacka är serverad  (x 2). En vegetarisk delikatess med stekt skogschampion, aubergine och röd paprika… Ahh!

image

Kvadraten lockar till många skratt. Åtminstone bland äldremännen. Och så Kjetil Waehler, som dagen till ära fyller år. Det hurras ordentligt på plan. Mmm, han blir inte ju inte yngre direkt, mumlas det från läktarplats. Men det ska sägas: Stänger du igen mot Kalmar Kjetil, då spelar ålder inte längre någon roll. Så är det bara!

image

Tempot är högt. Koncentrationen likaså. Blandningen av juniorer och seniorer är stor. Anledningen är att Robin, DMK, Farnerud, Hjalle, Gerzic saknas… även om vissa ändå är med och kör rehab. Skadorna kom tidigt i år, men snart blir det spel på riktigt gräs igen. Tack och lov för det!

image

En smått otrolig vy. Även om personen fångad på bild skyms av solljus och tappar ordentligt i skärpa på grund av bristfällig kamera, är just språngmarschen över Valhalla spelplan magisk. Ser ni steget, känner ni igen flytet? Jo, men visst. Det är Gud som sätter fart över gräset. Sen att det är  frågor till Mikael Stahre (säkerligen om träningstid och annat trivialt) som ger upphov till dagens magiska löpning… vem bryr sig? Kameror slets upp på läktarplats. Tiden stod stilla, om än för några sekunder. Frågan är om det här egentligen hänt. På riktigt? Fortfarande inte helt säker faktiskt.

image

Ett bollnät med Nisses logga på. Slängd i kanten på träningsplanen. Kanske det sista av blåvit närvaro på Valhalla i år? Tja, först match mot Kalmar FF i Svenska Cupens gruppspel. Sen ett uppehåll på två veckor. Sen sparkar årets Allsvenska igång. En får tacka för i år Valhalla IP, om än lite i förväg. Det har varit en trevlig tid. Hoppas nu bara fortsättningen av året följer i samma hjulspår. Vi ses 2014… fast först. En dag till. Med en viktig uppgift kvar – Att grundligt och hårt fetkrossa Kälmar!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: