Ett nyförvärv till Blåvitt är klart!   Leave a comment

Ett pressmeddelande gick nyligen ut från IFK Göteborg. En gammal bekantskap knyts upp till klubben, om än på ett lite annorlunda sätt än senast.

”Hårt arbetande lagspelare, en vinnarskalle med stor social kompetens – här är ett nyförvärv som passar perfekt in i IFK Göteborgs organisation.
Jonas Henriksson är tillbaka på Kamratgården.

Med start 1 januari 2013 återvänder Jonas Henriksson till IFK Göteborg. Säljavdelningen på Kamratgården får en tung förstärkning och en rekrytering som försäljningschefen Fredrik Abrahamsson är mycket nöjd med:
–  Jonas kommer att passa perfekt in i vårt säljteam. Med sin energi och sitt stora kontaktnät kommer han att bidra mycket till vår verksamhet. Jag är väldigt glad över att han väljer att arbeta för oss.

Den 35-årige göteborgaren kan miljön som väntar. Jonas var redan som ungdomsspelare med i Blåvitt och återvände sedan via spel i Gais och Häcken till a-truppen, där det under åren 2002–2005 blev 130 a-lagsmatcher/17 mål.
Med sin inställning och förmåga att jobba stenhårt i 90 minuter blev han en stor profil och en uppskattad lagspelare.
Ingen glömmer förstås att Henriksson, med sina två kvalmål mot Västra Frölunda, var en stor anledning till att det allsvenska kontraktet räddades 2002.
Sommaren 2005 lämnade Jonas IFK för en karriär på Hisingen och Rambergsvallen. Efter en fantastisk sista säsong med ett allsvenskt silver är det nu dags att gå vidare i karriären. De aktiva elitskorna åker upp på hyllan, något annat tar vid.
– Jag har varit med om en fantastisk resa i Häcken och kommer alltid att ha en del av mitt hjärta i föreningen. Men nu är det dags för mig att ta nästa kliv i karriären. IFK Göteborg är den största och mest framgångsrika klubben i landet och att få en möjlighet att arbeta för dem gjorde att jag aldrig tvekade, säger han och fortsätter:
– Jag är medveten om att ett tufft jobb väntar, men lovar att arbeta lika hårt utanför planen som jag alltid gjort på densamma.”

Välkommen tillbaka Jonas Henriksson!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: