Bilder från säsongens sista träning på KG   Leave a comment

image

Det är såna oerhörda mängder vatten, det vräker ned. 15 minuter efter utsatt träningstid kommer tränare Magnus Edlund ut från Kamratgården. Sen droppar det till med spelare och mer regn. Brr…

image

I väntan på träning finns det tack och lov alltid något med blåvit anknytning att ägna sig åt.

image

Bara att få skärpa i bilden är en utmaning i sig. Uppvärmning på lilla konstgräsplanen. Full trupp fõrutom ett antal spelare som Joel Allansson (invãntar operation) och Hjalmar Jonsson (avstãngd mot DIF), Hannes Stiller (gymträning) mönstrar dagens träning. Att påstå att full fart, skratt och glädje prãglar dagens regntunga träning, är att betrakta som ren lögn. Passet är som säsongen i sig – dyngsur.

image

Dagens enda glädjeämne stavas Söndagsmackan (som vanligt i år serverad på en lördag). Vad sägs om rödlök, äpple, pepparotssås och parmesanost. Ahh, mumma.

image

Samling efter ordinarie tvåmåls-spel visar ett lag i västar, ett utan. Sella, Robin Söder, Philip Haglund och Bärkroth är samtliga spelare utan väst, vilket inte ger helt klar information om morgondagens startelva mot Djurgårdens IF. Logi och DMK ihop på vänsterflanken säger väl allt ändå!

image

Avslut, regn, tom plan, regn, gråa moln, regn, grå Kamratgård… säsongens sista träning är över. Gott e det.

Samtliga bilder är tagna av en genomfrösen Guld Alex. Vilja och hjärta som alltid, bristande teknik som alltid. Dont pill I kill.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: