Slutspel Pojkallsvenskan: Det närmar sig åttondelsfinal för Blåvitt   Leave a comment

image

Finalspel innebär bästa möjliga manskap. Förstärkning till ordinarie U-17 lag väntar med andra ord. Foto: Fredrik Aremyr

Det är nu klart att IFK Göteborgs åttondelsfinal i Pojkallsvenskans slutspelsomgång spelas på söndag 7 oktober, klockan 12.30. Spelplats är Landskrona IP, plan B (naturgräs).

En definitiv laguttagning sker först efter morgondagens träningspass. Klart redan nu är att samtliga spelare från U-17 och U-19 görs tillgängliga, det för att matcha starkast möjliga lag.

Vidare är en kartläggning gjord. Dels av spelare som av olika anledning inte är tillgängliga för spel, dels över spelare som tillkommit de senaste dagarna. Tränare Eijlert Björkman har full koll på läget.
– Spelare som inte är tillgängliga är Gustav Engvall, Linus Dahl, Anton Dahlgren, Nikola Zivkovic, Tania Faiq och Jesper Andersson. I övrigt är resterande spelare från U-17 och följande spelare från U-19 att tillgå: Malek Iskander, Karl Bohm, Emil Eliasson, Sebastian Hedlund, Christopher Norm’en och Suleymen Sarajlic.

Laget tas ut först i morgon. Hur ser uppladdningen ut inför er ödesmatch på söndag?
– Vi tränar tillsammans på lördag, där vi slipar detaljer och lite fasta situationer. Vi är laddade till tusen nu och vill ha så lång utomhussäsong som möjligt!

Trupp/startelva publiceras här på bloggen, så fort den är känd. Hopp om rapportering/fotografering på plats, under söndagens match, finns också.

Det närmar sig…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: