U-17 Pojkallsvenskan: IFK Göteborg tar med sig tre poäng hem från Peking   Leave a comment

image

Ännu en gång pryder Martin Johansson Zanjanchi och The one and only true Guld Alex bloggen med samma namn. Tja, är man målgörare så…

Under lördagens batalj i pojkallsvenskans 18e omgång, mellan IFK Norrköping och IFK Göteborg, är det blåvita laget snäppet före hela vägen in i mål. Tre viktiga poäng bärgas. Andraplatsen i tabellen befästs ordentligt. Slutspelsplats hägrar på riktigt. Otroligt skönt, menar tränare Eijlert Björkman.
– Vinst 3-2. Småtufft med fyra varningar för oss, men vi kämpar oss till tre poäng. Vi kostade också på oss att bränna en straff. Målen gjordes av Blodin Ismail, Martin Johansson Zanjanchi och Otto Sahlen.

Martin Johansson Zanjanchi är ännu en gång placerad på topp tillsammans med Blodin Ismail. Ett fruktbart samarbete som generar mål. Både Blodin och Martin gör var sitt mål. Martin som efter matchslut är riktigt riktigt nöjd.
– Norrköping hade ständig press i hela första halvlek, men vi lyckas få in 1-1 på en omställning. I andra halvlek kommer vi in med mycket bättre inställning och dominerar första 10-15 minuterna. Efter det slappnar vi av lite och släpper in Norrköping igen. Men gott med vinst i alla fall.

Jag ber Martin beskriva sin egen insats under matchen. Fokus hamnar i stället (i vanlig ordning) på en lagkamrat.
– Min egna insats var helt ok. Jag kan bättre det vet jag. Bilhall hjälpte mig mycket i anfallet. Han är skön att spela med!

Martin hoppas på slutspel i serien, men tar ingenting för givet. Nu gäller först ny seriematch och det redan på söndag. Matchen spelas på Överåsvallen, klockan 14.00. Motståndet står den här gången Carlstad United för.

På grund av en drös gula kort i matchen mot Peking väntar förändringar på spelarfronten. Eijlert Björkman redogör för kommande match förutsättningar.
– Nästa match så har vi Patrik Dyrestam och Anton Dahlgren avstängda. U-19 spelaren Linus Dahl är avstängd i Juniorallsvenskan och kan bli aktuell för oss, liksom Aron Bergsson (åter efter resa och skada), samt Edin Kassum(sjuk i helgen).

En införrapport kommer att publiceras i god tid innan match.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: