Pär “Pärlan” Ericsson is no more… igen   1 comment

I februari i år blev det klart att Pär Ericsson lånas ut till Mjällby AIF säsongen ut. Jag skrev vid tillfället en typ av avskedshymn, med minnen från Pärs första blåvita intervju, gjord speciellt för Blått och Vitt https://guldalex.wordpress.com/2012/02/17/par-parlan-ericsson-is-no-more/

Även om tonen genom hymnen gick i moll, var budskapet klart – Den killen ser vi aldrig i Blåvitt igen. Och idag blev det då klart – Pär är förlorad!

I ett pressmeddelande på Mjällbys officiella hemsida http://maif.se görs idag klart att IFK Göteborg och Mjällby AIF är överens om ytterligare förlängning av pågående lånekontrakt. Pär Ericsson lånas ut till MAIF hela säsong 2013.

Viktigt att notera:
Pär Ericssons kontrakt med IFK Göteborg löper ut årskiftet 2013/2014. En fortsatt utlåning betyder med andra ord att Pär Ericsson är ett minne blott.

Vem som vinner vad på en förlängd utlåning kan naturligtvis diskuteras. Här finns mängder av ”för och emot” att stapla på hög. Fortsätt därför gärna diskussionen, här på bloggen, liksom i stort.

För egen del vill jag passa på att önska Pärlan lycka till i framtiden. Men det är också allt.

Annonser

Ett svar till “Pär “Pärlan” Ericsson is no more… igen

Prenumerera på kommentarer via RSS.

  1. Man blir bara så jävla trött…… Här köper man in en forward för 7 miljoner och försöker skola om honom till nåt han inte är… Om pärlan hade fått spela där han skulle och fått lika många chanser som vissa andra nollor i laget så kanske vi hade haft en bra targetplayer som saknas idag ! Jag tycker att det är dags att vissa personer rannsakar sig själva och AVGÅR….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: