Tobias Sana i debut för Ajax? Holländsk media rapporterar   Leave a comment

image

Nu på morgonen går det på holländska Ajax Niuws/Soccernews.nl att läsa följande om före detta IFK Göteborgspelaren Tobias Sana.

”Kanske gör Tobias Sana sin debut för Ajax i morgon söndag. Den 23-årige anfallaren gjorde ett gott intryck på Coach Frank de Boer under förra veckans utbildning.

Coachen menar att svensken sannolikt kommer att tas ut till truppen. ”Han ser mycket frisk och dynamisk ut. Chansen är stor att han är med i valet av spelare. Han kan spela både från vänster och höger”, säger De Boer till holländska De Teleegraf.

Ajax möter som regerande mästare, på Amsterdam Arena AZ Alkmaar. För coachen är det något förbryllande, då flera spelare är skadade, Araz Özbiliz lämnade för spel i Ryssland under förra veckan. Det väntas även in minst en spelare extra inom ett par veckor.”

Tobias Sanas till spel redan i morgon alltså?

Edit: Ajax officiella hemsida meddelar på eftermiddagen att Tobias Sana är uttagen till truppen mot AZ Alkmaar. Enligt Soccernews.nl förmodas Sana ta plats som högerytter, med start på bänken. Matchen spelas i morgon klockan 16.30 (CET).

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: