Nordin Gerzic med mot Åtvid?   Leave a comment

image

Med eller inte, det är frågan.

Det snackas om att det är möjligt att Nordin Gerzic, storförvärvet från Örebro SK, nu kommer att få sin chans på mitten och det redan i dagens hemmamatch mot Åtvidaberg.

En av anledningarna till chansen stavas Philip Haglund. Han saknades nämligen på gårdagens träning. Förkylning. Philips frånvaro öppnar nu upp möjligheten för Nordin att få starta… men är han redo? Håller ens hans (under en månad) ömmande högerfot för full matchbelastning?

Tveksamheter finns och när det gäller fotskada, vilket ãr fallet för Nordin, då kan det ibland vara klokt att ta det säkra före det osäkra.

Vi har alla blivit luttrade med åren. Kanske det är därför motvalsen i mig letar sig fram? Misstänksamheten som väcks så fort det basuneras ut att en tidigare skadad spelare är klar för spel.

Blåvitts skador har färgat både synen på fotboll i modern tid, liksom syn på egen klubb och hur den hanterar och drar lärdom av det elände, som till synes bagatellartade skador snabbt kan ställa till med.

Men att köra Nordin Gerzic redan idag är samtidigt logiskt. Konkurrensen på mitten är tuffare än någonsin. Är Philip Haglund tillbaka på onsdag mot GIF Sundsvall, vilket jag ser som högst troligt, då är det idag chansen ges. Får Nordin chansen, så tar han den. Gott så!

Men… ”skynda långsamt, tack”.

Om inte en absolut sanning, så åtminstone ett varnande finger.

Även om nu GP visar sig vara väldigt säkra på sin sak. ”Gerzic åter i blåvita startelvan” lyder rubriken i dagens pappersupplaga.

Om några timmar vet vi mer.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: